MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Novice

Adventisti v besedi in sliki.

Even though His blessings involve far more than a financial income, He only expects us to bring Him tithes and Promises (regular/systematic offerings) after He blesses us first (read the complete statement here). If you have been blessed in that way, and want to recognize it before Him, here are some options:

"Hrepenenje srca"

V soboto, 4. marca 2023, zvečer je ob mednarodnem dnevu žensk v krajevni cerkvi na Aljaževi v Mariboru potekala čajanka z naslovom “Hrepenenje srca”.

Preberi
Posvetitev starešin in diakonov

Sobota, 18. februar 2023, je bila za cerkve v Zahodni regiji prav poseben dan.

Preberi
Vikend za mlade

V soboto in nedeljo, 11. in 12. februarja 2023, je ob koncu 1. sezone knjižnega kluba za mlade potekalo posebno druženje.

Preberi
Sobota za najstnike in starše

V soboto, 4. februarja 2023, so v adventistični cerkvi v Ljubljani pripravili "soboto za najstnike in starše”.

Preberi
Večer iger in pice

V soboto, 28. januarja 2023, je v prostorih krajevne cerkve v Celju potekalo družabno srečanje za otroke, najstnike in mlade. Udeleženci so na dogodek prišli iz različnih cerkva, prav tako pa so bile zastopane tudi vse starostne skupine.

Preberi
Bogoslužje hvaležnosti v Mariboru

Ne zgodi se pogosto, da se leto konča v soboto in da sovpadata sedmi dan in zadnji dan leta. Zato sta cerkvi Živo upanje in Maribor 1 izkoristili soboto, 31. decembra 2022, za posebno bogoslužje hvaležnosti Bogu.

Preberi
Bogoslužje hvaležnosti v Ljubljani

V soboto, 24. decembra, je v ljubljanski adventistični cerkvi potekalo bogoslužje hvaležnosti s katerim so se navzoči želeli zahvaliti Bogu za njegovo vodstvo in blagoslove v letu, ki se izteka.

Preberi
"Najboljše darilo"

Harmonični zvoki vokalne in instrumentalne glasbe so v petek, 16. decembra 2022, napolnili dvorano Krščanske adventistične cerkve na Aljaževi ulici v Mariboru.

Preberi
Koncert mandolinske skupine Amos

V soboto, 10. decembra 2022 je mandolinska skupina Amos v Narodnem domu na Ptuju, izvedla samostojni koncert “Za prijatelje si je treba čas vzet”.

Preberi
Številke zdravja v Mariboru

V soboto, 26. novembra je od 17. do 19. ure v mariborskem Europarku potekal program Spoznaj številke svojega zdravja.

Preberi

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Raziskujte, doživljajte in spoznavajte Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu