MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Novice

Adventisti v besedi in sliki.

Even though His blessings involve far more than a financial income, He only expects us to bring Him tithes and Promises (regular/systematic offerings) after He blesses us first (read the complete statement here). If you have been blessed in that way, and want to recognize it before Him, here are some options:

Medgeneracijski živžav

V nedeljo, 9. junija 2024 se je v Velikih Malencah na obali mirne reke Krke, odvijal živžav za male in velike.

Preberi
"Gibajmo se!" na Gortini

V nedeljo, 2. junija 2024, se je okoli 100 udeležencev različnih generacij zbralo na športno-dobrodelnem dogodku, ki ga je skupaj s Športnim in mladinskim društvom Gortina ter Osnovno šolo Muta organiziral Oddelek za zdravje Slovenske konference ter vernikov Adventističnih cerkva na Koroškem.

Preberi
Dobrodelni tek in hoja v Murski Soboti

Krščanska adventistična cerkev iz Murske Sobote je v sodelovanju z Oddelkom za zdravje pri Slovenski konferenci in Humanitarnim društvom ADRA Slovenija, v nedeljo, 26. maja 2024, pripravila dobrodelni tek in hojo okrog Soboškega jezera.

Preberi
Dan pustolovcev 2024

Tretja sobota v maju je tradicionalno namenjena obeležitvi svetovnega dneva pustolovcev.

Preberi
"Pridi, Duh Sveti!"

V soboto, 11. maja 2024, je v Krščanski adventistični cerkvi Maribor potekal kongres Slovenske konference.

Preberi
Mladi so pokazali skrb za naravo

V nedeljo, 28. aprila 2024 so se mladi v organizaciji oddelka za mlade pri Slovenski konferenci odpravili na Limbarsko goro in hojo okrog Gradiškega jezera.

Preberi
Preventivni zdravstveni program v Krškem

V ponedeljek, 15.4.2024, so v nakupovalnem centru Qlandija v Krškem prostovoljci pod vodstvom in nadzorom strokovne osebe Marjance Hari Novinšek izvedli preventivni zdravstveni program v katerem so se mimoidoči lahko seznanili z osnovnimi podatki svojega telesa, ki lahko vplivajo na splošno zdravje in počutje.

Preberi
Seminar za medijsko delo

Preteklo nedeljo so se v Celju od 9. do 12. ure zbrali posamezniki, ki so tako ali drugače vključeni v delo na medijskem področju.

Preberi
Pohod v Prekmurju

V nedeljo 14. aprila, je v organizaciji Krščanske adventistične cerkve v Murski Soboti v Prekmurju potekal pohod Čili&zdravi.

Preberi
Učenci obiskali cerkev v Krškem

V ponedeljek, 8. aprila 2024, so Krščansko adventistično cerkev v Krškem obiskali učenci osnovne šole Jurija Dalmatina.

Preberi
1 2 3 11

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Raziskujte, doživljajte in spoznavajte Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu