MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Novice

Adventisti v besedi in sliki.

Even though His blessings involve far more than a financial income, He only expects us to bring Him tithes and Promises (regular/systematic offerings) after He blesses us first (read the complete statement here). If you have been blessed in that way, and want to recognize it before Him, here are some options:

Biblijska konferenca v Mariboru

Obiskovalci iz vse Slovenije so v soboto, 9. marca 2024, do zadnjega sedeža napolnili veliko dvorano tamkajšnje Adventistične cerkve, v kateri je ta dan potekal Biblijska konferenca.

Preberi
Nadaljevanje niza predavanj "Male spremembe – velika razlika"

V Dravogradu se nadaljuje niz predavanj z naslovom »Male spremembe – velika razlika«, ki ga organizirata knjižnica in Krščanska adventistična cerkev v Dravogradu.

Preberi
"Moč spremembe"

V ponedeljek, 19. februarja 2024, se je v prostorih Hiše Sadeži družbe v Murski Soboti odvijalo predavanje z naslovom Moč spremembe.

Preberi
"Male spremembe – velika razlika"

V sredo, 14. februarja, ob 17. uri, se je v Knjižnici Dravograd začel niz brezplačnih predavanj z naslovom »Male spremembe – velika razlika«, ki ga organizira Krščanska adventistična cerkev v Dravogradu.

Preberi
"Srečne družine in ljubeznive cerkve"

Karen Holford, vodja oddelkov za otroke, za družine in ženske službe pri Trans-evropski diviziji Krščanske adventistične cerkve, je v soboto, 3. februarja 2024, obiskala Maribor.

Preberi
Delovna srečanja v Celju

V nedeljo, 28. januarja 2024, so v Celju potekala delovna srečanja za blagajnike, vodje misijonstva in zaupnike za literaturo iz slovenskih adventističnih cerkva.

Preberi
O odpuščanju v Murski Soboti

Pokrajinska in študijska knjižnica v Murski Soboti je v ponedeljek, 22. januarja 2024, gostila predavanje z naslovom “Odpuščanje”.

Preberi
Kuharska delavnica o pripravi stročnic v Velenju

V torek, 23. januarja 2024, je v prostorih Krščanske adventistične cerkve v Velenju potekala kuharska delavnica z naslovom “Jedi iz stročnic”, ki jo je vodila Marjanca Hari Novinšek.

Preberi
"Simfonija psalmov"

V soboto, 6. januarja 2024, je v krajevni cerkvi v Mariboru potekalo posebno bogoslužje z naslovom “Simfonija psalmov”.

Preberi
Novoletno druženje mladih

Med 30. decembrom in 1. januarjem so se mladi iz Slovenske konference zbrali na novoletnem srečanju v Slovenj Gradcu.

Preberi
1 2 3 9

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Raziskujte, doživljajte in spoznavajte Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu