MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Novice

Adventisti v besedi in sliki.

Even though His blessings involve far more than a financial income, He only expects us to bring Him tithes and Promises (regular/systematic offerings) after He blesses us first (read the complete statement here). If you have been blessed in that way, and want to recognize it before Him, here are some options:

Knjižnica na prostem

Krščanska adventistična cerkev na Ptuju je v soboto, 23. julija 2022, v parku pred cerkveno stavbo v sklopu svojega poletnega programa “Ujemi poletje! Zaživi življenje!” pripravila poseben dogodek posvečen knjigam in branju.

Preberi
Številke zdravja v Domžalah

V nedeljo 3. julija 2022 je v Domžalah prvič potekal dogodek Spoznajte številke svojega zdravja. Ob sprehajalni poti ob Kamniški Bistrici so prostovoljci Krščanske adventistične cerkve izvajali različne meritve, s katerimi so obiskovalci lahko preverili pokazatelje svoje splošne kondicije in življenjskega sloga.

Preberi
Medgeneracijski Živ žav

Obiskovalci iz vse Slovenije, so se v nedeljo, 19. junija 2022, zbrali na Medgeneracijskem živ žavu v Preserjah v Savinjski dolini.

Preberi
Dnevi knjige v Mariboru

Od 13. do 17. junija 2022 je v Mariboru potekal knjižni sejem s katerim so bili obeleženi Dnevi knjige.

Preberi
Čili in zdravi na Gortini

Po dveletni prekinitvi zaradi pandemije je v nedeljo, 12. junija 2022, na Gortini že trinajstič potekala rekreativno-dobrodelna prireditev “Gibajmo se”.

Preberi
61. zasedanje Generalne konference

V ameriškem mestu Saint Louis se je v ponedeljek, 6. junija 2022, začelo 61. zasedanje Generalne konference Krščanske adventistične cerkve.

Preberi
Spomladansko druženje otrok v Krškem

V okviru otroškega oddelka cerkve v Krškem se je v petek, 20. maja 2022, organiziral družabni dogodek za otroke. Zbralo se je lepo število otrok, ki so si ogledali zabaven in poučen film, ter se družili ob ustvarjalnih delavnicah in igrah. Otroci so se še posebej razveselili okusne hrane, ki se je tematsko navezovala na vsebino filma.

Preberi
Športne in gibalne igre na Debelem rtiču

Humanitarno društvo ADRA Slovenija v okviru svoje skrbi za begunce iz Ukrajine, v nastanitvenem centru na Debelem rtiču izvaja redne delavnice in druge dejavnosti. V nedeljo, 15. maja 2022, je v sklopu tega skupina prostovoljcev pripravila gibalne in športne igre za udeležence vseh starosti.

Preberi
Ohrabri se

Letos je duhovni vikend za ženske potekal od 6. do 8. maja 2022 v Life Centru v Crikvenici. Naslovna tema dogodka - “Ohrabri se” - je ponudila odgovore na vprašanje kje in kako najti ohrabritev v življenjskih stiskah s katerimi se soočajo ženske sodobnega sveta.

Preberi
Čas z Jezusom v Crikvenici

Po dveh letih omejenega in zaradi epidemije večkrat onemogočenega druženja, je v Life Centru v Crikvenici od 15. do 17. aprila 2022 znova potekal duhovni vikend namenjen vernikom in obiskovalcem slovenskih adventističnih cerkva.

Preberi

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Raziskujte, doživljajte in spoznavajte Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu