MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Pravno obvestilo

Vse informacije na tej spletni strani so avtorsko zaščitene s strani Slovenske konference Krščanske adventistične cerkve. Vse pravice so pridržane. Zakon o avtorskih pravicah v Sloveniji krije ves material na tej spletni strani. Z uporabo te spletne strani priznavate, da ima Slovenska konferenca v lasti vse pravice intelektualne lastnine na in do spletne strani ter njene vsebine in da so te pravice veljavne in zaščitene v vseh oblikah. Vsebine ni dovoljeno spreminjati, odstranjevati, brisati, dopolnjevati, dodajati izkoriščati, objavljati, prenašati, sodelovati pri prenosu ali prodaji in/ali oblikovati pridobljenih del vsebine v celoti ali delno.

Slovenska konferenca to spletno stran ponuja le v informativne namene. Nekatere organizacije se lahko odločijo, da to spletno stran povežejo z njihovo. Takšna povezava ne pomeni, da se Slovenska konferenca strinja, podpira ali soglaša z vsebino, ki jo lahko vsebujejo takšne spletne strani.

SLOVENSKA KONFERENCA ZAGOTAVLJA TO SPLETNO STRAN IN NJENO VSEBINO »KOT JE«, BREZ KAKRŠNIH KOLI OBVEZNOSTI, ODGOVORNOSTI ALI JAMSTVA, IZRECNIH ALI NAKAZANIH, KAKOR KOLI SE KDO ODLOČI  ZA DOSTOP DO TE SPLETNE STRANI. VSAK UPORABNIK IZRECNO PRIZNAVA, DA JE UPORABA TE SPLETNE STRANI IN NJENE VSEBINE IZKLJUČNO TVEGANJE UPORABNIKA. SLOVENSKA KONFERENCA NE ZAGOTAVLJA, DA BO TA SPLETNA STRAN ALI KATERA KOLI NJENA VSEBINA NEPRENEHOMA DOSEGLJIVA, DOSTOPNA, BREZ KRŠITEV, BREZ NAPAK ALI VIRUSOV ALI DA SO PODATKI NA NJEJ TOČNI IN ZANESLJIVI. SLOVENSKA KONFERENCA NE BO ODGOVORNA ZA KAKRŠNO KOLI ŠKODO (VKLJUČNO S POSREDNO, IZREDNO IN POSLEDIČNO ŠKODO), KI LAHKO IZHAJA IZ UPORABE ALI NEZMOŽNOSTI UPORABE KATEREGA KOLI DELA SPLETNE STRANI ALI IZ ČESAR KOLI PREDSTAVLJENEGA ALI OBJAVLJENEGA S STRANI UPORABNIKOV. POGOJI IZ TEGA ODSTAVKA BODO OBSTALI OB KAKRŠNEM KOLI PRENEHANJU TEGA OBVESTILA IN SPLETNE STRANI.

Ta spletna stran je ustvarjena in nadzorovana v skladu z zakonodajo države Slovenije, to je zakon, ki uveljavlja in razlaga vse pogoje in določila v nadaljevanju. Vsako dejanje v zvezi s to spletno stranjo se v Sloveniji izvaja na pristojnem mestu za te zadeve. Vsaka oseba, imenovana kot stranka, soglaša, da bo katero koli dejanje v zvezi s to spletno stranjo predloženo pristojnosti sodišča v Sloveniji.

Za dodatne informacije v zvezi s to spletno stranjo ali s čimer koli, kar je povezano z njo, lahko pišete na elektronski naslov spletnemu upravitelji ali pišete na:

Uprava Krščanske adventistične cerkve
Njegoševa cesta 15
1000 Ljubljana

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Raziskujte, doživljajte in spoznavajte Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu