MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Seminar za medijsko delo

Preteklo nedeljo so se v Celju od 9. do 12. ure zbrali posamezniki, ki so tako ali drugače vključeni v delo na medijskem področju.

Namen seminarja je bil udeležence opremiti z orodji in znanjem, potrebnimi za učinkovito krmarjenje po nenehno spreminjajočem se področju medijskega komuniciranja.

Seminar se je začel s spodbudno duhovno mislijo Nevena Klačmerja, ki je dala ton dnevnim razpravam. Njegovo sporočilo je postavilo temelje za naslednje predstavitve.

Rene Ribič je na podlagi raziskav poudaril, kako pomembno je vedeti, kaj povedati in komu. Udeležence je spodbudil, naj svoja sporočila prilagodijo ciljnemu občinstvu.

V nadaljevanju je Petra Turk poudarila vpliv, ki ga imajo lahko skrbno izbrane besede na človeka. V predstavitvi se je osredotočila na pomen besed v komuniciranju na splošno in v medijskem delu.

Dario Kovačević je seminar zaključil s praktičnim prikazom ustvarjanja in urejanja kratkih videoposnetkov. Oborožen s strokovnim znanjem in najsodobnejšimi orodji je razbil mite o zahtevnosti postopka produkcije kratkih videoposnetkov in udeležencem predstavil, kako pri svojem medijskem delu izkoristiti moč aplikacij.

Udeleženci so seminar zapustili z novo pridobljenim znanjem in praktičnimi veščinami ter prepričanjem, da lahko z Božjo pomočjo Božje kraljestvo širimo tudi v digitalnem svetu.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu