MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Pohod v Prekmurju

V nedeljo 14. aprila, je v organizaciji Krščanske adventistične cerkve v Murski Soboti v Prekmurju potekal pohod Čili&zdravi.

Udeleženci so se ob 9. uri zbrali na parkirišču Turistične kmetije Tremel in začeli krožno pohodno pot. Ta je bila dolga skoraj 8 km, nanjo pa se je podala pestra medgeneracijska skupina. Pohodniki so med potjo imeli priložnost pogovarjati se, spoznavati nove ljudi, izmenjati izkušnje in preprosto uživati v naravi, ki jo je Bog tako čudovito ustvaril. Na poti so udeležence pozdravile tudi krave in koze, ki so razveselile tako najmlajše kot tudi najstarejše.

Kljub začetnim skrbem povezanimi z muhastim aprilskim vremenom, se je naredil čudovit sončen dan. Po razgibanem dopoldnevu, pa je na koncu sledilo še kosilo in druženje.

Vsak udeleženec je, če je to želel, prejel v dar revijo Čili&zdravi, vsi pa so bili povabljeni na dobrodelni tek/hojo okrog Kamešnice (Soboško jezero/Expano), ki bo v nedeljo, 26. maja 2024. Prisrčno vabljeni tudi vi!

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu