MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Vesoljno dober zaključek počitnic na Ptuju

Vsako leto se na Otroškem tednu na Ptuju zberejo otroci in najstniki iz različnih krajev po Sloveniji, da bi skupaj preživeli nekaj lepih dni ob koncu počitnic. Trideset otrok je skupaj z vodnicami in vodniki pet dni spoznavalo vesolje in Stvarnika, ki ga je ustvaril.

Osvajalci planetov, jezdeci kometov, astronomi in bodoči astronavti so prek teleskopa opazovali zvezde ter planete, obiskali Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga v Vitanjah, odšli na kopanje, iskali skrivne zaklade in osvajali stezosledke in pustolovske veščine.

Izdelali so si vesoljno dobre taborne majice, maketo našega osončja in ozvezdjegled. V goste so povabili astronoma, ki jih je v zanimivem predavanju vodil skozi osončja in galaksije.

Ob ognju so prepevali, poslušali duhovne misli, raziskovali Božjo besedo in pekli hrano. V nočnih stražah so bolj ali manj uspešno branili stezosledsko zastavo pred “vsiljivci iz vesolja”.

Stezosledska družina je bogatejša za dve pustolovki in stezosledca, ki so ob koncu tabora obljubili, da bodo ljubili Boga, naravo ter bližnjega.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu