MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Številke zdravja v Domžalah

V nedeljo 3. julija 2022 je v Domžalah prvič potekal dogodek Spoznajte številke svojega zdravja.

Ob sprehajalni poti ob Kamniški Bistrici so prostovoljci Krščanske adventistične cerkve izvajali različne meritve, s katerimi so obiskovalci lahko preverili pokazatelje svoje splošne kondicije in življenjskega sloga. Krvni tlak, indeks telesne mase, harvardski test hoje, spirometrija  - vse to in še več je bilo mogoče preveriti in doživeti na ta vroč dan v Domžalah. Za okrepčilo je bilo poskrbljeno z zdravimi prigrizki in vodo, za popotnico pa so obiskovalci prejeli brezplačne revije in knjige. 
 
Po mnenju organizatorjev je bil dogodek zelo dobro obiskan in sprejet, saj je v dobrih dveh urah meritve opravilo kar 53 oseb. O zadovoljstvu obiskovalcev priča dejstvo, da so nekaterii po končanem testiranju poklicali tudi svoje prijatelje in sorodnike, ter jih pripeljali na kraj dogajanja.
 
Program Spoznajte številke svojega zdravja je zdravstveno-preventivna inicijativa oddelka za zdravje pri Krščanski adventistični cerkvi, ki poleg omenjene dejavnosti pripravlja še različne druge dogodke s področja celostnega zdravja.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu