MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Sobota za najstnike in starše

V soboto, 4. februarja 2023, so v adventistični cerkvi v Ljubljani pripravili "soboto za najstnike in starše”.

Udeleženci so na dogodek prišli iz različnih krajevnih cerkva in se najprej udeležili vsebinsko zanimive sobotne šole. Sledila je pridiga Izidorja Pokrivača s pomenljivim naslovom "Kdo je Jezus” in vsebino, ki je bila namenjena posebej najstnikom, zagotovo pa so v njej sporočilo našli tudi vsi ostali navzoči.

Druženje se je nadaljevalo ob skupnem kosilu, družabnih igrah in sprehodu. Nato pa sta sledili dve delavnici. Tisto za starše - z naslovom “Čemu najstniku starši” - je vodila Tatiana Godina Marin, najstnikom pa je o njihovem odnosu do staršev spregovorila Ilijana Aleksin. Vsi skupaj pa so se nato zbrali na predavanju Toma Mlinarja, v katerem je na slikovit način prikazal človekovo (dejansko) potrebo po sladkorju in spregovoril o različnih pasteh njegove uporabe.

Srečanje se je zaključilo z večernimi prigrizkom in sproščenim druženjem ob strinjaju tako najstnikov kot tudi njihovih staršev, da so takšna srečanja še kako dobrodošla in potrebna.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu