MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Ohrabri se

Letos je duhovni vikend za ženske potekal od 6. do 8. maja 2022 v Life Centru v Crikvenici. Naslovna tema dogodka - “Ohrabri se” - je ponudila odgovore na vprašanje kje in kako najti ohrabritev v življenjskih stiskah s katerimi se soočajo ženske sodobnega sveta.

Življenjske zgodbe Debore, Ane, Naomi in Abigajle predstavljene v duhovnih razmišljanjih, so vsaka na svoj način osvetlile osrednjo temo. Z vsemi omenjenimi so se udeleženke vikenda lahko poistovetile, se od njih učile in našle uporabne nauke za svoje življenje. Posebna ohrabritev pa so bile tudi osebne izkušnje, ki so jih podale nekatere udeleženke. Vsako izmed štirih duhovnih srečanj je bilo priložnost za izmenjavo mnenj, pogovor, molitev in slavljenje z glasbo. Kot poseben prostor za molitev je bila tudi letos pripravljena molitvena soba na temo lepote Božjega stvarstva – cvetja.

V program so bile vključene še praktične delavnice in filmski večer, prav tako pa je bilo na voljo tudi veliko priložnosti za sproščeno druženje in sprehode ob morju.

Vikend je vse prehitro minil, a ohrabritev z vero v Božjo ljubezen in pomoč bo udeleženke spremljala še naprej!

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu