MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Neustavljiva identiteta"

Pastor Billy Hungate iz Portlanda v Oregonu je od 22. septembra do 1. oktobra 2023 v prostorih ljubljanske adventistične cerkve podal pronicljiv evangeljski niz z naslovom "Neustavljiva identiteta".

Udeleženci so bili deležni predavanj, ki so se dotaknila globokih tem smisla, zaupanja, pripadnosti, usmeritve, rešitve in upanja.

Sporočila so bila globoko povezana z izzivi današnje družbe in so prav zato tudi privabila raznoliko občinstvo. Ta raznolikost udeležencev pa je ustvarila vzdušje vključenosti in občutek pripadnosti, ki je bil otipljiv skozi celoten dogodek. Osrednja tema, »Neustavljiva identiteta«, je udeležence spodbudila k razmisleku o lastnem življenju in odkritju ter uporabi Božje (po)moči. Predavanja so bila izvedena z ravnovesjem modrosti, sočutja in praktičnosti, zaradi česar so bila dostopna in uporabna za izzive sodobnega življenja. To ni le oživilo duha prisotnih, ampak je tudi utrlo pot močnejši in bolj povezani skupnosti.

Posnetke podnaslovljenih predavanj si bo možno ogledati v bližnji prihodnosti. Zainteresirani pa se bodo lahko udeležili tudi nadaljnih dogodkov z duhovnimi in drugimi uporabnimi vsebinami.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu