MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Mladi so pokazali skrb za naravo

V nedeljo, 28. aprila 2024 so se mladi v organizaciji oddelka za mlade pri Slovenski konferenci odpravili na Limbarsko goro in hojo okrog Gradiškega jezera.

Rekreaciji in sprostitvi sredi naravniih lepot pa so tokrat dodali tudi naravovarstveno noto. Na izletu so namreč v sodelovanju s humanitarnim društvom ADRA Slovenija obeležili mednarodni Good Deeds Day (Dan dobrih del), ki vsako leto poteka v mesecu aprilu in med potjo proti vrhu pobirali v naravi odvržene odpadke. Na ta način so očistili okolico poti in seveda pokazali svojo skrb za ohranjanje narave.

Na vrhu so si privoščili še malico iz nahrbtnika in malo počitka ob razgledu, ki se jim je ponujal. Izlet je bil lepa priložnost za vzpostavitev novi znanstev in krepitev starih prijateljskih vezi, hkrati pa tudi spodbuda, da dobra dejanja (p)ostanejo del vsakdanjika ne le mladih, ki so se to nedeljo udeležili izleta, ampak vsakogar od nas.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu