MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Mladi kuharski mojstri v Krškem

V nedeljo, 28. maja 2023, je v kuhinji Krščanske adventistične cerkve Krško potekalo druženje mladih. V sklopu dogodka Kuharski mojster so se udeleženci razdelili po skupinah in skuhali okusne zdrave jedi.

Da je bilo kuhanje pestrejše, so le to spremljali posebni izzivi in pogoji, kar pa tekmovalcev ni vrglo s tira. Pri tem so še bolj združili moči in s skupinskim delom dosegli želene rezultate.

Pripravljene jedi je ocenila sodnica, Zala Resnik Poljaševič, mojstrica kuhanja, ki je mladim pri kuhanju svetovala in jih marsikaj seveda tudi naučila. Pravijo, da kuhanje izboljšuje razpoloženje in daje občutek zadovoljstva, kar so nedvomno občutili tudi sami udeleženci - tako v času kuhanja kot tudi po njem, ko je prišel čas, da so vse, kar je bilo pripravljeno tudi skupaj pojedli.

Po končani večerji je sledil čas za druženje in sklepanje novih prijateljskih vezi, saj kuharska delavnica ni bila namenjena le kuhanju in skrbi za dobro telesno počutje, ampak tudi za dobre odnose in zdravega duha. Redna druženja se bodo v Krščanski adventistični cerkvi v Krškem nadaljevala vse poletje.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu