MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Medgeneracijski Živ žav

Obiskovalci iz vse Slovenije, so se v nedeljo, 19. junija 2022, zbrali na Medgeneracijskem živ žavu v Preserjah v Savinjski dolini.

Organizatorja - oddelka za otroke in za misijonstvo pri Slovenski konferenci - sta v sodelovanju z drugimi konferenčnimi oddelki in posamezniki pripravila bogat program s pestrimi dejavnostmi za udeležence vseh starosti. Ti so se lahko preizkusili na gibalnem poligonu, v spretnosti lovljenja “rib, v ciljanju tarče in izdelovanja copatkov za novorojenčke. Prav tako so lahko spoznavali stezosledske veščine in zdrav življenjski slog ter ustvarjali s posebno risarsko tehniko.

Pripravljeni so bili še kotički za pare, družine neporočene in moške, pa tudi za duhovnost, dobrodelnost in knjige. V kotičku Dopisne svetopisemske šole so udeleženci v dar dobili okvirje s fotografijami in biblijskimi besedili, ter majice Čili&zdravi. Kdor je imel željo po glasbi in prepevanju se je lahko pridružil glasbenemu kotičku, za tiste z veliko energije pa je bila na voljo odbojka. Ob vsem tem pa je bilo seveda dovolj priložnosti še za sproščeno druženje in
pogovor.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu