MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Kuharska delavnica v Mariboru

V ponedeljek, 13. marca 2023, je adventistična cerkev na Aljaževi ulici v Mariboru ponovno pripravila “Kuharsko delavnico” z Marjanco Hari Novinšek.

Voditeljica delavnice je sprva podala nekaj osnov priprave zdravih živil in poudarila, da za zdrav način življenja ni dovolj samo zdravo jesti, marveč je pomembno upoštevati še druge dejavnike kot so gibanje, dovolj spanca, sončna svetloba, svež zrak, dobri odnosi, če naštejemo le nekatere.

Potem so se udeleženci razdelili v skupine po 3 ali 4 in prejeli recepte. Sprva tih prostor so kmalu napolnili žvenketanje loncev, sekljanje, veseli klici iskanja pripomočkov. Razpoloženje je bilo veselo in v zraku je bilo kmalu zaznati vabljive vonjave.

Ko je bila hrana pripravljena, se je postavila na ogled vsem ponosnim kuharjem, ki so vse pripravljeno z veseljem tudi poskusili.

Glede na pozitivne odzive in interes udeležencev organizatorji načrtujejo podobne dejavnosti tudi v prihodnje.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu