MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Gibajmo se!

Kljub neobetavni vremenski napovedi in temnim oblakom je v nedeljo, 11. junija 2023, v športnem parku na Gortini pri Muti, potekala že 14. dobrodelno-rekreativna prireditev “Gibajmo se!”

Verniki adventističnih cerkva na Koroškem, oddelek za zdravje pri Slovenski konferenci, prostovoljci iz drugih krajevnih cerkva in športnega društva na Gortini so namreč organizirali hojo in tek. S štartnino, ki jo je vsak udeleženec plačal glede na svoje želje in zmožnosti ter s prispevkom Slovenske konference, so na prireditvi zbrali 1.200 €, ki so tako kot vsako leto namenjeni šolskemu skladu Osnovne šole Muta.

Najprej so navzoče predstavili predstavniki šole, športnega društva in Adventistične cerkve, nato pa so se udeleženci ogreli in se takoj za tem podali na hojo ali tek. Na cilju so organizatorji za vse pripravili zdrave prigrizke in vodo, že pred samim štartom pa je vsak udeleženec prejel funkcijsko majico, vodo in revijo Čili&zdravi.

Čeprav je slabše vreme zagotovo zmanjšalo število udeležencev, pa to nikakor ni zmanjšalo njihove pripravljenosti pomagati otrokom. Številni so tudi izrazili željo po ponovnem srečanju prihodnje leto.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu