MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Druženje in izlet za mlade

V soboto in nedeljo, 9. in 10. septembra 2023, je v Ljubljani in Italiji potekalo druženje, ki se ga je udeležilo skupno 25 mladih iz vse Slovenije.

Sobotni popoldan in večer so udeleženci preživeli v Ljubljani, kjer so Boga slavili skozi glasbo, razmišljali o vrstniškem pritisku in krščanstvu ter se medsebojno (bolje) spoznavali skozi socialne, družabne in športne igre. Okusni večerji je sledila nekoliko krajša noč, saj so v nedeljo že ob 5.30 zjutraj začeli pot proti Gardalandu v Italiji.

Ure, ki so jih preživeli na poti in v omenjenem parku, so bile polne smeha, veselja, prijateljstva, domišljije, določeni trenutki pa tudi adrenalina.

V nedeljo zvečer so se mladi v Ljubljano vrnili utrujeni, a polni lepih spominov in z željo, da bi podoben izlet še kdaj ponovili.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu