MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Dobrodelni tek in hoja

Krščanska adventistična cerkev iz Murske Sobote je v sodelovanju z oddelkom za zdravje pri Slovenski konferenci Krščanske adventistične cerkve in Humanitarnim društvom ADRA Slovenija, v nedeljo, 21. maja 2023, pripravila dobrodelni tek in hojo okrog Soboškega jezera.

Namen prireditve je bil prispevati k zbiranju sredstev za nakup in opremo kombija, ki bo namenjen prevozu gibalno oviranih učencev IV osnovne šole v Murski Soboti. S spletnimi donacijami, prostovoljnimi prispevki na prireditvi in z donacijo uprave Krščanske adventistične cerkve so organizatorji zbrali 3.122,50 €.

Udeležence prireditve so najprej pozdravili Nina Vidaković, predstavnica pobudnikov in organizatorjev, mag. Zmago Godina, predsednik in pastor Krščanske adventistične cerkve, Katja Kotnik, presednica HD ADRA Slovenija ter dr. Jana Grah, ravnateljica IV osnovne šole, ki so se zahvalili udeležencem za njihovo podporo in sodelovanje pri zbiranju sredstev za dober namen. Nato je sledilo kratko ogrevanje takoj za tem pa so se udeleženci različnih starosti podali na okrog 4 km dolgo progo. Večina jo je v sproščenem pogovoru in druženju prehodila, prav vsi pa so se po opravljeni nalogi, okrepčali z zdravimi vegetarijanskimi prigrizki, ki so jih pripravili organizatorji. Poleg tega je vsak udeleženec dobil v dar še majico “Čili&zdravi” ter istoimensko revijo.

Hvala vsem, ki ste podprli ta doborodelni projekt! Če pa to še želite narediti, lahko v svoji spletni banki skenirate spodnjo QR kodo ali za nakazilo uporabite spodnje podatke:

Osnovna šola IV Murska Sobota, Trstenjakova ul. 71, 9000 Murska Sobota,
IBAN SI56 0128 0603 0690 345,
Referenčna številka: SI12 20229220002,
Namen: Donacija Podarimo srečo,
Koda namena: CHAR.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu