MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Dobrodelni koncert v Murski Soboti

V nedeljo, 24. septembra 2023, se je v prostorih Krščanske adventistične cerkve v Murski Soboti odvijal dobrodelni koncert. Namen koncerta je bil zbrati sredstva za pomoč družinam in posameznikom, ki so jih prizadele nedavne poplave.

Na začetku sta prisotne pozdravila predsednik Krščanske adventistične cerkve v Sloveniji Zmago Godina in predsednica Humanitarnega društva ADRA Slovenija Katja Kotnik, ki je na kratko predstavila delovanje ADRE v svetu in v Sloveniji. Sledil je glasbeni program v katerem sta nastopili pevska skupina Prijatelji in mandolinska skupina AMOS. S svojimi pesmimi in melodijami so navdušili navzoče in jih popeljali skozi različne zgodbe.

Z dobrodelnimi prispevki udeležencev koncerta in drugih podpornikov je bilo zbrano 1.050,20 €. Organizatorji so globoko hvaležni vsem, ki so na kakršen koli način podprli ta dobrodelni dogodek, kot tudi Bogu za njegovo vodstvo.

Po koncertu so se navzoči družili ob prigrizkih in napitkih, pesmi in melodije pa so ostale v njihovih srcih kot lepo darilo.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu