MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Dobrodelni glasbeni dogodek

V soboto, 17. junija 2023, se je v prostorih Krščanske adventistične cerkve v Ljubljani z dobrodelnim glasbenim dogodkom, ki ga je organiziral oddelek za mlade omenjene cerkve, začel Adrin dobrodelni teden.

V programu so nastopili številni nadarjeni glasbeniki iz različnih slovenskih krajev, ki so navzoče z duhovno bogatimi pesmimi spomnili na trenutke, darove in blagoslove, za katere so lahko hvaležni, ter jih spodbudili k dobrodelnosti. Za projekt Solidarnost (Ogrejmo jim srca) so nastopajoči in udeleženci ob podpori Slovenske konference Krščanske adventistične konference skupaj zbrali 1000 €.

Po glasbenem dogodku je v lepem sončnem vremenu sledilo prijetno druženje ob prigrizkih, deljenju vtisov in sproščenih pogovorih, ki je trajalo do poznih večernih ur. Udeleženci so se tudi ob tem spomnili pomembnosti medsebojnega sodelovanja, povezovanja in dobrodelnosti.

Tokratni dogodek je bil uvod v nadaljnje aktivnosti, ki potekajo v sklopu Adrinega dobrodelnega tedna,o katerem lahko več preberete na https://adra.si.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu