MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Dober začetek dneva

Verniki celjske cerkve začnejo vsak dan z Druženjem z Bogom. Že dve leti in pol se srečujejo na jutranjih spletnih srečanjih z namenom, da bi v nov dan stopili z molitvijo in s premišljevanjem o Stvarniku.

Decembra 2020, še v času epidemije covid-19, je med verniki vzklila ideja, da bi kljub oviram takratnega obdobja, namenili več časa medsebojnemu druženju in molitvi. In ker se po jutru dan pozna, so ustanovili spletno sobo, ki še danes, po 41. mesecih, vsako jutro sprejema željne Božje besede. Ideja kratkih medgeneracijskih srečanj je, da se ljudje zberejo v molitvi, ne glede na to, kje so – doma, na poti v službo ali šolo, jutranjem sprehodu, počitnicah, v bolnišnici ali tujini.

Na virtualnih srečanjih skupaj preberejo jutranjico, molijo, delijo izkušnje in se hrabrijo. Ob delavnikih se zberejo ob 6.30, ob koncih tedna in praznikih pa ob 8. uri. Na srečanjih so dobrodošli vsi.

Pridružite se nam na tukaj!

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu