MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Čili&zdravi" na sejmu Green Vita v Celju

Od petka, 17. marca 2023, pa do nedelje, 19. marca 2023, se je s štirimi pomladnimi sejmi na celjskem sejmišču začela letošnja sejemska sezona.

Na sejmu “Green Vita”, ki je posvečen zdravemu življenjskemu slogu in samooskrbi, se je predstavila tudi Krščanska adventistična cerkev s svojo stojnico “Čili&zdravi”.

Na stojnici so prostovoljke in prostovoljci oddelka za zdravje pri Slovenski konferenci ter celjske krajevne cerkve predstavljali reviji “Čili&zdravi” ter “Znamenje časa”, delili duhovno literaturo, izvajali meritve v sklopu programa “Spoznajte številke svojega zdravja” in se ob pogovarjali s številnimi obiskovalci stojnice. Obiskovalci so na stojnici lahko dobili tudi brezplačno vodo ter različna drobna darilca, ki jih bodo tudi po koncu sejma povezovala s spletnimi programi in drugimi dejavnostmi, ki jih v sklopu prizadevanj za zdrav življenjski slog izvaja Adventistična cerkev.

Sejem se je znova izkazal za izjemno priložnost za predstavitev cerkve in njenih dejavnosti, in navezovanje stikov z zainteresiranimi obiskovalci, med katerimi je bilo tudi veliko takih, ki cerkvene dejavnosti že poznajo, so na njih sodelovali ali pa so seznanjeni z revijo “Čili&zdravi”.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu