MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Čili in zdravi na Gortini

Po dveletni prekinitvi zaradi pandemije je v nedeljo, 12. junija 2022, na Gortini že trinajstič potekala rekreativno-dobrodelna prireditev “Gibajmo se”.

V pripravi in izvedbi programa sodelujejo Športno in mladinsko društvo Gortina, Osnovna šola Muta, Zdravstveni oddelek Krščanske adventistične cerkve ter verniki koroških adventističnih cerkva.

Cilj dogodka je spodbuditi k gibanju, hkrati pa pomagati otrokom iz socialno šibkejših družin. Vsak udeleženec rekreativnega teka ali hoje je namreč prispeval prostovoljni prispevek za šolski sklad osnovne šole Muta, v darilo pa dobil majico Čili&zdravi, revijo in knjigo. Tistim, ki so to želeli, so bile na voljo še druge tiskane publikacije.

Po uvodnem nagovoru predstavnikov organizatorjev, so se udeleženci podali na tek ali hojo po rekreativni krožni poti. Ob vrniti jih je pričakal zdrav prigrizek, dogodek pa je s svojim nastopom glasbeno obogatil harnonikar Til. Po predaji zbranih sredstev so se udeleženci zadržali še v prijetnem pogovoru, nato pa so se razšli z upanjem, da se znova srečajo - vsekakor prej kot je to bilo tokrat.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu