MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Alpski tabor 2021

Od 8. avgusta do 15. avgusta 2021, je v Bovcu, natančneje Čezsoči potekal letni alpski tabor. Tabora se je udeležilo več kot 80 udeležencev, ki so pripotovali iz različnih držav Evrope, da bi se telesno razgibalii, duhovno nahranili in psihično spočili od vsakodnevnega ritma življenja.

Alpski tabor, ki vsako leto poteka v organizaciji Krščanske adventistične cerkve in njenih požrtvovalnih prostovoljcev, je tudi v letošnjem letu ponujal raznolike dejavnosti. Teh so se udeleženci lahko udeleževali po lastnih interesih in sposobnostih. V sklopu programa so organizatorji ponudili pestro izbiro športnih, turističnih, zdravstvenih ter humanitarnih dejavnosti. Najbolj priljubljene so bile: pohod na Tolminski Migovec, Krasji vrh in pa Mrzli vrh, rafting, soteskanje, plezanje, ogled slapa Kozjak, ogled bunkerjev iz 2. svetovne vojne in pa humanitarna pomoč v sklopu Adre Slovenija.
 
Ob večerih je bilo poskrbljeno, da so se udeleženci vseh starosti družili ob kvalitetnih duhovnih mislih, ki jih je podajal pastor Zmago Godina ter petju različnih pesmi. Taborni ogenj in pa okusna hrana, ki so jo pripravljale spretne roke izvrstne skupine kuharjev, pa sta skrbela, da je vsem bilo toplo in da so imeli dovolj energije za vse dejavnosti.
 
Polna pozitivnih izkušenj se je večina udeležencev v nedeljo poslovila. Za udeležence srednješolce pa je bil pripravljen podaljšek, ki je trajal še tri dni.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu