MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Z glasbo za dober namen

V soboto, 15. junija 2024 zvečer, so se iz dvorane Krščanske adventistične cerkve v Ljubljani širili čudoviti zvoki klavirja, kitare, bas kitare, violine in raznolikih glasov.

Potekal je namreč že tradicionalni dobrodelni koncert ob tednu in dnevu Humanitarnega društva ADRA.

Do zadnjega kotička napolnjeno dvorano so izvajalci navdušili in navdihnili s klasično instrumentalno ter duhovno glasbo. Nastopili so otroški zbor, Don Bošković, Jakob Virtič, Sara, Neli in Filip Marin, Hana Mojzeš, TEND bend, družini Plečko in Odorčić, zbor družine Virtič, ženski sestav in moški ter mešani zbor cerkve Maribor ob spremljavi Lidije Maletić. Besedila in melodije izvedenih glasbenih točk so zbrane usmerili na različne lastnosti in pojme, povezane s prostovoljstvom.

Vse našteto je na koncu združila zadnja lastnost, ljubezen do Boga in soljudi. Ta je bila tudi pobuda, da se je na dogodku za projekte ADRA Slovenija, še posebej projekt Migracije, integracija in združitev begunskih družin, zbralo kar 1261,75 eur, čemur bo Slovenska konferenca adventistične cerkve dodala še 500 €. Hvala Bogu, nastopajočim, organizatorjem in ostalim sodelujočim ter vsem srčnim darovalcem!

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu