Vsebine in snov za uporabo pri bogoslužju

Na tej strani lahko dostopate do cerkvenih vsebin in bogoslužne snovi za uporabo pri bogoslužjih. Snov si lahko shranite ali natisnete v programu Adobe Reader. Če imate glede tega kakšno vprašanje ali predlog, nam pišite na naslov: info@adventisti.si.
Če želite naročiti bogoslužno snov v tiskani obliki, nam pišite na naslov: zalozba@adventisti.si.

Za ogled snovi kliknite na tisto, kar vas zanima oz. kar potrebujete. Odprlo se bo v novem zavihku ali oknu, kjer lahko natisnete vse ali samo določene strani dokumenta.

Za ogled in tiskanje vsebin potrebujete Adobe Reader. Če želite snov shraniti na svoj računalnik (za večkratno uporabo ali branje na računalniškem zaslonu), kliknite z desnim gumbom in potem izberite: “Shrani kot …”

Molitveni teden

4. četrtletje 2019

3. četrtletje 2019

OPOMBA: Vsi dokumenti so shranjeni v polnem A4 formatu (z veliko pisavo) in snov za vsak teden se začne na novi strani oz. na novem listu. Program Adobe Reader omogoča tiskanje dveh (2) strani na enem (1) listu papirja formata A4 – tako je možno natisniti besedilo tudi v obliki formata A5 (na vsakem listu A4 bo vodoravno natisnjeno 2 strani besedila v A5 formatu).

O teh možnostih se posvetujte z navodili za program Adobe Reader ali prosite, da vam kdo od mlajših pomaga pri tiskanju! Če imate glede bogoslužne snovi kakršna koli vprašanja, se obrnite na Marico Žižak pri založbi Znamenja časa: zalozba@adventisti.si.