MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Vikend za mlade

V soboto in nedeljo, 11. in 12. februarja 2023, je ob koncu 1. sezone knjižnega kluba za mlade potekalo posebno druženje.

Začelo se je v soboto ob 16.00, in sicer z duhovnim programom, ki je obsegal petje, skupno branje dela zadnjega poglavja knjige Time out ter pogovor in aktivnosti na temo prebranega, t.j. pomembnosti priprave na Jezusov drugi prihod. Večer se je nato nadaljeval s prijetnim druženjem ob bowlingu ali drsanju, namiznih družabnih igrah ter namiznem tenisu in nogometu. Naslednje jutro pa smo se odpravili v Planico, od koder smo se povzpeli do planinskega doma Tamar in se nato (vsaj nekateri) s sanmi spustili nazaj do izhodiščen točke. Pri preživljanju časa na svežem zraku in snegu se nam je pridružilo tudi nekaj odraslih iz različnih krajev Slovenije in pet mladih s Hrvaške.

Vikend so zaznamovali pomembni in navdihujoči pogovori, smeh, sklepanje in utrjevanje prijateljstev, prelepi razgledi, sonce in še marsikaj ... Druženja se je udeležilo skupno 20 mladih in sodeč po odzivih se vsi veselimo naslednje podobne priložnosti.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu