MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Večer iger in pice

V soboto, 28. januarja 2023, je v prostorih krajevne cerkve v Celju potekalo družabno srečanje za otroke, najstnike in mlade. Udeleženci so na dogodek prišli iz različnih cerkva, prav tako pa so bile zastopane tudi vse starostne skupine.

Pripravljene so bile različne družabne igre in dejavnosti - ustvarjalne, takšne ki so zahtevale veliko razmišljanja, pa tudi takšne z veliko gibanja. Ves večer je bil poln dogajanja in veselja, povsod naokrog se je slišal smeh in čutiti je bilo dobro vzdušje.

Organizatorji so poskrbeli tudi za hrano vseh prehranskiih preferenc, osrednja vloga pa je tokrat pripadla različnim picam. Poleg teh so bili pripravljeni še različni prigrizki in pijače, tako da noben od udeležencev ni ostal lačen.

Tovrstni dogodki so čudovita priložnost za učenje različnih veščin in odgovornosti. Hkrati pa se na njih porušijo tudi pregrade med različnimi starostnimi skupinami s čimer prispevajo k ustvarjanju prijazne skupnosti.

Glede na pozitivne odzive udeležencev je vsekakor pričakovati ponovitve takšnih srečanj. Ena takšnih priložnosti bo najverjetneje že v mesecu marcu.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu