MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Večer glasbe in dobrodelnosti

V soboto, 24. septembra 2022, je v prostorih krajevne adventistične cerkve v Ljubljani potekal 2. večer glasbe in dobrodelnosti.

Program, ki ga je v imenu mladinskega oddelka omenjene cerkve organizirala in povezovala Lučka Godina Plečko, je združil glasbenike in tiste, ki uživajo v glasbi in prepevanju, vsem pa je bila skupna tudi želja po pomoči ljudem, ki pomoč potrebujejo. Nastopajoči in poslušalci so na dogodku zbrali 655 € za solidarnostne pakete HD Adra Slovenija, prav tako pa so s prostovoljnim prispevkom v višini 208 € podprli tudi delo mladinskega oddelka in izvajanje podobnih dogodkov v prihodnosti.

Na večeru glasbe in dobrodelnosti na katerem so se zbrali obiskovalci vseh starosti iz različih slovenskih krajev, so nastopili: TEND bend (v sestavi Tomaž in Emanuel Plečko, Natalija Korat in Darja Matko), Amelie & Eva Gressier Strahinić z Nino Greissier Strahinić, Sabino in Ulo Bauer, Andrejo in Tejo Plečko, Helena Korat in Mateja ter Tom Mlinar, Liza Makhonina in Timofei Zagladkin, Etea Zuletič ter Teja, Emanuel in Tomaž Plečko.

Večer se je zaključil z druženjem ob palačinkah in družabnih igrah.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu