MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Varni v Božjih rokah"

Po skoraj treh letih so se verniki Adventistične cerkve v Sloveniji v soboto, 1. oktobra 2022, znova zbrali na svojem kongresu. Tema kongresa je bila misel “Varni v Božjih rokah”.

V dopoldanskem delu programa so udeleženci poleg skupnega prepevanja slavljenskih pesmi prisluhnili še kratkim poročilom o delovanju cerkvenih oddelkov in ustanov. Poleg tega je bila predstavljena nova možnost spletnega darovanja, program pa je bil tudi bogato glasbeno obarvan. Prav tako je bila podana tudi duhovna misel na temo kongresa. Po odmoru za kosilo je sledilo srečanje starešin in pastorjev, nato pa še pogovor vernikov z upravo Slovenske konference o aktualnih vprašanjih. Popoldanski program pa je poleg glasbenih nastopov različnih zasedb in duhovne misli vključeval tudi obeležitev Dneva stezosledcev in predstavitev njihovih dejavnosti ter poročilo z evropskega mladinskega kongresa na Finskem in Alpskega tabora.

Verniki so kongres, ki je znova napolnil dvorano molitvenega doma na Aljaževi v Mariboru, zelo toplo pozdravili in izrazili upanje in željo po ponovnem rednem vsakoletnem srečevanju na takšnih dogodkih.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu