MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Vadi se v pobožnosti"

Stodvaindvajset oseb - od tega kar devetindvajset otrok in najstnikov - se je od 7. do 9. aprila 2023 udeležilo duhovnega vikenda v Crikvenici na Hrvaškem.

Tema vikenda je bilo v naslovu navedeno svetopisemsko besedilo, na podlagi katerega sta pastorja Daniel Aleksin in Zmago Godina spregovorila t.i. duhovnih disciplinah oz. dejavnostih, ki spodbujajo duhovno rast. Izpostavila sta zdrava načela duhovne rasti ter prakse kot so premišljevanje Svetega pisma, molitev, post, preprostost, osama, podreditev, služenje in bogoslužje.

Poleg srečanj za odrasle, je bil pripravljen tudi raznolik program za otroke in najstnike, ki ga je skupaj s sodelavci organizirala Tatiana Godina Marin, vodja oddelka za otroke pri Slovenski konferenci.

V sporedu dogodka je bilo predvidenega tudi dovolj časa in priložnosti za počitek in sprostitev, ter za druženje in krepitev skupnosti. V nedeljo dopoldan pa so bile na sporedu še športne aktivnosti.

Duhovni vikend v Crikvenici je vsakoletno srečanje, ki ga od leta 2017 pripravlja uprava Slovenske konference z namenom spodbuditi duhovno rast zainteresiranih oseb.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu