MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Upanje v dobi tesnobe

Z namenom, da z glasbo in besedo osvetlijo pomen Kristusovega vstajenja in velike noči, so verniki mariborskih adventističnih cerkva v soboto, 1. aprila 2023, pripravili poseben program z naslovom “Upanje v dobi tesnobe”.

Skozi svetopisemske zgodbe različnih oseb povezanih z Jezusovo smrtjo in vstajenjem je navzoče popeljala Petra Turk, ki je program tudi povezovala. Pastor Zmago Godina je spregovoril o pomenu Jezusovega vstajenja in poudaril, da to prinaša upanje tako za prihodnost kot tudi sedanje življenje ter osvobaja strahu. Izidor Pokrivač pa je podal svojo življenjsko zgodbo s katero je ponazoril relevantnost vere v vstalega Kristusa.

V glasbenem programu so sodelovali Jolanda Korat, moški pevski zbor, moški kvartet in otroški zborček. V pesmih so poudarili pomembne vidike svetopisemskega sporočila o Bogu in milosti, ki jo ponuja človeku, ter usmerili na bistvene lastnosti Božjega značaja. Glasbeno govornemu programu je sledilo še sproščeno druženje in pogovor obiskovalcev ter sodelujočih v programu.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu