MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Številke zdravja pod Pohorjem

Verniki iz obeh mariborskih adventističnih cerkva so se v nedeljo, 18. septembra 2022, združili in izvedli zdravstveno preventivni program “Spoznajte številke svojega zdravja”.

Lokacija je bila spodnja postaja vzepnjače, tako da so med udeleženci meritev bili v glavnem pohodniki in obiskovalci Pohorja.

Poleg meritev dihanja, indeksa telesne mase, krvnega tlaka in izvajanja harvardskega testa, so se udeleženci lahko posvetovali tudi o pitju vode, zdravi prehrani in počitku, ter glede na rezultate meritev bili deležni tudi nasvetov zdravnice, kako skrb za zdravje še izboljšati. Prav tako so udeleženci kot tudi tisti, ki so se odločili, da bodo dogajanje le opazovali, lahko prejeli brezplačni reviji Čili&zdravi ter Koraki do zdravja, po želji pa tudi knjige, ki se nanašajo na področje duhovnega zdravja.

Preventivni zdravstveni program “Spoznajte številke svojega zdravja” je bil med obiskovalci dobro sprejet in številni so se zanimali kdaj in kje bodo znova imelli priložnost sodelovati v njem. Načrt prostovoljcev, ki so pripravili tokratno srečanje je, da bi program v bližnji prihodnosti izvedli tudi v enem od mariborskih nakupovalnih središč.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu