MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Številke zdravja na Vrhniki

V nedeljo 4. septembra 2022 je na Vrhniki potekal dogodek Spoznaj številke svojega zdravja.

Gre za zdravstveno-preventivno iniciativo oddelka za zdravje pri Krščanski adventistični cerkvi, pri kateri prostovoljci na terenu izvajajo različne meritve, kot so spirometrija, obseg pasu, indeks telesne mase in harvardski test hoje. Na samem dogodku se delijo zdravi prigrizki in voda, pa tudi revije in knjige s področja duhovnega zdravja.

Na Vrhniki je dogodek že večkrat potekal na znanih izhodiščih sprehajalnih poti izven mesta, tokrat pa so se prostovoljci odločili, da želijo doseči ljudi v centru mesta, zato so se dogovorili za lokacijo v Parku samostojnosti. Toplo septembrsko sonce je na prosto privabilo številne obiskovalce, ki so se radi odzvali povabilu na dogodek, tako da je meritve opravilo 46 ljudi. Starejši in mlajši, delovno aktivni in upokojeni, zdravi in manj zdravi so izrazili hvaležnost in poudarili, da so takšni dogodki zelo dobrodošli in potrebni.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu