MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Spoznajte številke svojega zdravja na Vrhniki

V nedeljo 22. avgusta 2021, je na Vrhniki potekal dogodek Spoznajte številke svojega zdravja.

Prostovoljci iz Krščanske adventistične cerkve v Ljubljani so ob podpori vodje in prostovoljcev oddelka za zdravje pri Slovenki konferenci Krščanske adventistične cerkve izvajali različne meritve (krvni tlak, indeks telesne mase, harvardski test hoje, spirometrija), svetovali glede prehrane, pitja vode, telesne vadbe, delili brezplačno literaturo, možen pa je bil tudi posvet z zdravstvenim osebjem.

Na izhodiščni točki za pohod na Planino nad Vrhniko, ki se je že v preteklosti izkazala za zelo frekventno, je meritve opravilo 45 oseb. Poleg vremena, ki je odlično služilo, je k boljši prepoznavnosti pripomogla tudi nova barvita oprema. Pozitivni odzivi ljudi, nasmejani obrazi in izrazi hvaležnosti, vse to je organizatorjem preneslo sporočilo, da so tovrstni programi ne le potrebni ampak tudi dobro sprejeti. 

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu