MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Športne in gibalne igre na Debelem rtiču

Humanitarno društvo ADRA Slovenija v okviru svoje skrbi za begunce iz Ukrajine, v nastanitvenem centru na Debelem rtiču izvaja redne delavnice in druge dejavnosti.

V nedeljo, 15. maja 2022, je v sklopu tega skupina prostovoljcev pripravila gibalne in športne igre za udeležence vseh starosti.

Štiri ekipe so se med seboj pomerile v različnih štafetnih in spretnostnih igrah. Tisti, ki v igrah niso sodelovali, pa so bodisi glasno spodbujali sodelujoče ali pa se posvetili igranju badmintona in namiznega tenisa. Uprava Krščanske adventistične cerkve je v dogovoru s krajevno cerkvijo v Ljubljani, beguncem, ki so nastanjeni na Debelem rtiču, namreč podarila mizo za namizni tenis, ki so je slednji bili izjemno veseli.

V nedeljo, 29. maja 2022 bo na isti lokaciji potekal zdravstveno-preventivni program “Dan zdravja”.

Vsi, ki bi kot prostovoljci želeli sodelovati v dejavnostih, ki jih ADRA Slovenija izvaja na Debelem rtiču (podobne dejavnosti ADRA izvaja tudi v azilnem centru na Viču v Ljubljani), lahko podrobnejše informacije dobite pri Katji Kotnik (040 852 007 ali katja.kotnik@adra.si).

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu