MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Sejem Narava-zdravje

Od 9. do 11. septembra 2022 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal že 52. sejem Narava—zdravje. Tudi letos se je na njem predstavil oddelek za zdravje pri Krščanski adventistični cerkvi.

Prostovoljci iz krajevne cerkve v Ljubljani so na stojnici delili reviji Čili&zdravi in Koraki do zdravja, obiskovalcem pa so bile na voljo še knjige z vsebino s področja duševnega in duhovnega zdravja ter revije Znamenja časa. Prav tako so vsi zainteresirani lahko na stojnici opravili tudi nekatere od meritev iz preventivnega programa “Spoznaj številke svojega zdravja” in se pogovorili o načelih celostnega zdravja in zdravega življenjskega sloga.

Po dveh letih v katerih je dogajnje in obisk na sejmu v veliki meri zaznamovala pandemija koronavirusa, je tokrat odziv obiskovalcev bil izjemno velik. Posledično je tako na stojnici Čili&zdravi bila razdeljena večja količina tiskanega materiala, opravljenih pa je bilo tudi veliko pogovorov z obiskovalci, ki so bili nad ponudbo navdušeni. Veliko jih je z veseljem vzelo tudi knjigo Jezusovo življenje, ki je bila za obiskovalce brezplačna.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu