MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Safari v Krškem

V soboto, 5. novembra 2022, je bilo bogoslužje v Krškem tematsko obarvano. Verniki so organizirali otroško soboto z naslovom "Safari".

Otroci so se skupaj z drugimi obiskovalci odpravili na posebno potovanje s safari avtobusom. Med potovanjem so odkrivali, kako je bil ustvarjen svet, se poučili o njegovih zanimivostih in spoznavali Stvarnika, ki je vse to ustvaril.

Z vodičem, voznikom in navihanim papagajem so obiskali sedem lokacij: Temačno mesto, Obok neba, Cvetoče vrtove, Rimsko cesto, Oceanijo, Pradžunglo in Oazo miru. Na vsaki točki potovanja je bil skrit zaklad, ki so ga morali najti in se pri tem izogniti nevarnostim. S skupnimi močmi in sodelovanjem so potovanje s safari avtobusom uspešno zaključili.

Druženje so nadaljevali v otroških in mladinskih prostorih. Okušali so sadove dreves, ki so jih spoznali v kraju Cvetoči vrtovi, in sodelovali v zabavnem kvizu. Nato so se naučili himno tokratne otroške sobote, ob njej zaplesali in se Bogu zahvalili za vse, kar je ustvaril za nas.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu