MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Pridi, Duh Sveti!"

V soboto, 11. maja 2024, je v Krščanski adventistični cerkvi Maribor potekal kongres Slovenske konference.

Program, katerega rdeča nit je bila duhovna prenova, je bil medgeneracijsko obarvan in posledično zelo razgiban. Za dopoldansko duhovno misel je poskrbel pastor Zlatko Musija, za popoldansko pa pastor Zmago Godina.

Med odmorom za kosilo so imeli verniki z vseh koncev Slovenije priložnost tudi poklepetati in izmenjati svoje misli. Prijetno sončno vreme je marsikoga spodbudilo, da se je odpravil na kratek sprehod po Mariboru. Vodje oddelkov Slovenske konference so pred popoldanskim bogoslužjem na kratko predstavile svoje delo v preteklem letu ter zbranim poslušalcem podale koristne informacije in spodbude. V avli so bile ves čas kongresa postavljene stojnice, kjer so se obiskovalci lahko seznanili z delom, dejavnostmi in ponudbo ADRE, Oddelka za družine, Otroškega oddelka in Založniškega oddelka.

Po končanem popoldanskem bogoslužju so se verniki počasi odpravili vsak na svoj dom, okrepljeni s sporočilom kongresa in polni lepih vtisov.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu