Sobota, 19. november, je bila za vernike ljubljanske cerkve in vse njene obiskovalce posebna sobota. To je bila zadnja sobota službovanja pastorja Marka Močnika v tej krajevni cerkvi. Še pred tem pa so navzoči bili priče blagoslovu Léonarda, sina Laurenta in Zorice Rucheton.

Verniki so pastorju Marku Močniku in njegovi ženi Diani ter sinu Leonu zaželeli vse dobro pri delu v Osrednji regiji Slovenske konference, kjer bo Marko nadaljeval svoje delo. V zahvalo za njihovo delo v ljubljanski cerkvi je starešine cerkve Jelica Dundović mladi družini izročila praktično darilo. Pastor Močnik se je cerkvi zahvalil za vse izkušnje, ki jih je dobil med službovanjem v Ljubljani, in pozval vernike, k zvesti službi Bogu.

Ena od njegovih zadnjih delovnih nalog v ljubljanski cerkvi pa je bila blagoslov malega Léonarda. Pastor  Močnik je njegovima staršema namenil nekaj spodbudnih besed in izrazil kako zelo pomembno je, da Léonarda vzgajata v skladu z Božjo besedo – Svetim pismom.  Zaključil je z molitvijo, v kateri je prosil za blagoslov nad Léonardom, potem pa sta skupaj s starešino Jelico Dundović v imenu vseh vernikov mladi družini čestitala in jih obdarovala.