MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Poletna taborjenja

Od 24. do 31. julija 2022 je na Obretanovem pod Uršljo goro potekalo taborjenje za pustolovce in stezosledce.

Udeleženci so osvajali nova znanja in veščine in uživali v različnih doživetjih kot so nočni pohod na Uršljo goro, gozdni escape room, oviratlon, orientacijski pohod, taborniške olimpijske igre in še več.

Že zdaj pa k udeležbi vabijo vse, ki se jim želijo pridružiti naslednje leto - ne le na taborjenju in drugih aktivnostih v Sloveniji ampak tudi na evropskem srečanju stezosledcev, ki bo na Madžarskem.

V Čezsoči pa so se od 14. do 21. avgusta 2022 na Alpskem taboru zbrali udeleženci iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije in Nizozemske ter sodelovali v pripravljenih aktivnostih v gorah in dolini. Pohodi različnih težavnostih stopenj, izleti, ogledi naravnih lepot in zgodovinskih znamenitosti, glasba, duhovna sporočila in dobra družba so po pričevanju udeležencev taborjenje naredili za nepozabno izkušnjo.

Če ste starejši od 15. let in želite tudi vi preživeti nepozaben teden sredi neokrnjene narave, si v svojem koledarju zabeležite teden med 6. in 13. avgustom 2023!

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu