MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Otroška sobota v Krškem

Ob izteku poletnih počitnic so verniki krajevne cerkve Krško v soboto, 27. 8. 2022, pripravili poseben program, namenjen otrokom.

Dojenčki, malčki, zakajčki, osnovnošolci in večji otroci pa tudi otroci po srcu so napolnili cerkvene prostore in s svojim iskrenim veseljem pričarali čudovito vzdušje. Skupaj so si ogledali lutkovno predstavo, ki jih je z zgodbo ribic in drugih morskih živali spodbudila k prijaznosti in radodarnosti. Sledila je interaktivna zgodba iz Svetega pisma, resnična zgodba o prijateljstvu in veliko pesmi, ki so se jih naučili in skupaj zapeli.

V nadaljevanju programa so se otroci družili pri delavnicah, igrah in prigrizkih ter se ob tem učili deliti, pomagati in sodelovati.

Osnovno sporočilo dogodka je bilo zlato pravilo: »Tako torej vse, kar hočete, da bi ljudje storili vam, tudi vi storite njim!« – Matej 7,12

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu