MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Najboljše darilo"

Harmonični zvoki vokalne in instrumentalne glasbe so v petek, 16. decembra 2022, napolnili dvorano Krščanske adventistične cerkve na Aljaževi ulici v Mariboru.

Verniki obeh mariborskih adventističnih cerkva so ta večer namreč pripravili glasbeno-govorni program z naslovom “Najboljše darilo”.

V programu so nastopili: kvartet družine Virtič, Neli (klavir), Sara (violina) in Filip (klavir) Marin, otroški zborček, moški kvartet cerkve Maribor 1, Mark Keblanov (klavir), Alba Carboni Kopše (flavta) in moški zbor. Pastor Zmago Godina je v govornem delu programa obiskovalce usmeril na pomen Jezusovega rojstva in njegovega življenja, saj je bil v njem “svetu podarjen največji Božji dar.”

Organizatorji so obiskovalcem, ki so oz. bodo v mesecu decembru praznovali rojstni dan, podarili vrtnico, vsem ostalim pa v dar ponudili knjigo Jezusovo življenje. Programu je sledilo še sproščeno druženje ob pripravljeni zakuski, katere pomemben del je bila tudi rojstnodnevna torta za vse slavljence, ki pa so jo ti seveda z veseljem podelili z vsemi ostalimi navzočimi.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu