MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Medgeneracijski živžav

V nedeljo, 9. junija 2024 se je v Velikih Malencah na obali mirne reke Krke, odvijal živžav za male in velike.

Pod krošnjami dreves so si obiskovalci našli senco, kjer so se sproščeno družili, imeli piknik, ukvarjali s športom in podali na posebno doživetje, v biblijsko vasico.

Tam so lahko obiskali Davidov hram, kjer so se lahko preizkusili v rokovanju s fračo, Martino hišo osvežitve pri kateri so si izdelali različne okusne smutije, Marijino dišavnico od kod se je širil vonj prijetnih dišav, čajev in olj, Salomonov počivalnik za razmislek, kjer so si belili glave z ugankami in miselnimi igrami, Jožefov šotor pri katerem ni manjkalo iger, delavnic in smeha, Samsonovo telovadnico, ki jih je soočila z izzivom moči, frizerski salon Dalila pa je poskrbel za lepo pričesko obiskovalk. Med drugim so lahko obiskali tudi galilejsko jezero, hišico Postanite kot otroci in Danielov kotiček za molitev. Ob vsem navedenem pa so se udeleženci lahko preizkusili še v odbojki in ustvarjalnih dejavnostih po lastni izbiri.

Organizatorji se zahvaljujejo vsem oddelkom Slovenske konference, društvom in založbi Logos, ki so sodelovali in popestrili dogodek ter vsem posameznikom, ki so kakorkoli prispevali in pomagali.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu