MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Kostanjem piknik v Krškem

Vremenska napoved, ki je obetala lep jesenski dan za nedeljo, 16. 10. 2022 in bogata mera gob ter kostanja, so spodbudili vernike v Krškem, da organizirajo pohod in kostanjev piknik. 

Ob 12. uri je bil zbor vseh udeležencev v starem delu Krškega od koder se je peš krenilo proti Trški Gori.  Večina se je odločila za lažjo pot, nekaj pohodnikov pa je krenilo po strmi poti skozi gozd. Toliko je bilo za povedati, lepega za videti, da je pot do cilja kar prehitro minila.

Cilj je bil »ranč« ves obdan s travniki, sadnim drevjem,  trtami in mogočnim drevjem, od koder se je odpiral prelep pogled na Krško polje,  proti Gorjancem in Zagrebu.  Jesenski blagoslovi so bili že pripravljeni,  kar je naznanjal čudovit vonj gobove juhe, domačega kruha, kostanja, potice in palačink.

Telesni okrepitvi je sledilo prijetno druženje in duhovna okrepitev ob pogovorih in slavljenju Boga z besedo in glasbo, ko se je prepevalo ob spremljavi harmonik, kitar in mandolin vse do sončnega zahoda.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu