MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Hrepenenje srca"

V soboto, 4. marca 2023, zvečer je ob mednarodnem dnevu žensk v krajevni cerkvi na Aljaževi v Mariboru potekala čajanka z naslovom “Hrepenenje srca”.

Prostor, mize z nežno dekoracijo in razsvetljavo ter seveda sam program - vse je bilo skrbno načrtovano in pripravljeno. Udeleženke so uživale v glasbi, globokem in življenjskem duhovnem sporočilu Mile Saftić, nato pa so se podale v raziskovanje pozitivnih občutkov kot so hvaležnost, veselje, duševni mir. Vse te so povezale s svetopisemskimi besedili in poskrbele, da so te občutke tudi začutile, saj si kot multisenzorična bitja lažje zapomnimo, če se dotaknemo več čutil. Tako so si, ko je beseda tekla o občutku hvaležnosti, kanile nase kapljico dišave ali pa ob prijaznosti s peresom pobožale prijateljico, se objele in si povedale, zakaj se cenijo.

Od zunaj sta navzoče grela odličen čaj in prigrizek, znotraj pa prijetni občutki, ko so se med seboj povezovale in spoznavale.

Glede na pozitiven odziv udeleženk, organizatorice že načrtujejo ponovitev čajanke v prihodnosti, saj, kot pravijo, lepega ni nikoli preveč.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu