MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

"Gibajmo se" na Gortini

V nedeljo, 2. junija 2024, se je okoli 100 udeležencev različnih generacij zbralo na športno-dobrodelnem dogodku, ki ga je skupaj s Športnim in mladinskim društvom Gortina ter Osnovno šolo Muta organiziral Oddelek za zdravje Slovenske konference ter vernikov Adventističnih cerkva na Koroškem.

Udeleženci se vsako leto veselijo, da lahko s svojim prispevkom podprejo sklad tamkajšnje osnovne šole, se družijo ob prijetnih, sproščenih pogovorih ter okusnih in zdravih prigrizkih, s premagano petkilometrsko razdaljo v teku ali hoji pa naredijo nekaj dobrodejnega za svoje zdravje.

Vsak udeleženec je ob prijavi prejel revijo in majico Čili&zdravi, otroci pa so se ob prihodu v cilj razveselili še dodatne majice. Ob prijetnem vzdušju, ki je sicer že vladalo v cilju, je zbrane dodatno razveselila informacija, da je bilo za šolski sklad skupaj z donacijo uprave Krščanske adventistične cerkve zbranih 1.610 €. Prisotni so se razšli z zadovoljstvom in z veselim pričakovanjem, da naslednje leto dogodek znova podprejo..

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu