MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Dobrodošli v cerkveni družini!

V minulem letu so se cerkveni družini s krstom pridružili štirje novi člani.

12. marca 2022 je na ta način svojo vero v Jezusa Kristusa kot osebnega Zveličarja in Gospoda v Ljubljani javno izpovedala Štefanija Polajžer. Obred krsta je opravil pastor Daniel Aleksin.

V reki Savinji pri Lučah je 11. junija 2022 svojo odločitev o hoji za Jezusom potrdil Miha Voler in s krstom, ki ga je opravil starešina koprske cerkve Stjepan Jurčić, postal vernik tamkajšnje cerkvene skupnosti.

Ivica Šket je svojo zavezo z Bogom sklenila 23. julija 2022 in sicer na dvorišču svojega doma, kjer so veselje dogodka z njo delili soverniki iz cerkve v Krškem, ter sorodniki in prijatelji. Krst je vodil pastor Zmago Godina.

Le teden dni pozneje se je cerkveni družini kot vernik cerkve Živo upanje pridružil še Matjaž Tirgučan. S krstom, ki ga je v potoku Lobnica opravil pastor Zmago Godina, je tudi on pred pričami izpovedal svojo vero v Jezusa.

Vsem novokrščencem želimo obilo Božjega blagoslova in vodstva v njihovem življenju ter napredek in rast v spozanju troedinega Boga.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu