MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Čas z Jezusom v Crikvenici

Po dveh letih omejenega in zaradi epidemije večkrat onemogočenega druženja, je v Life Centru v Crikvenici od 15. do 17. aprila 2022 znova potekal duhovni vikend namenjen vernikom in obiskovalcem slovenskih adventističnih cerkva.

Tematika tokratnega srečanja, ki je privabilo 98 udeležencev iz različnih koncev Slovenije, je bila “Čas z Jezusom”. Pastor Zmago Godina se je v svojih duhovnih razmišljanjih namreč osredotočal na svetopisemske opise Kristusa in njegovega značaja, ter na pomen tega za posameznikovo življenje. Program je obogatilo tudi skupno prepevanje in čas za molitev prav tako pa je bilo na voljo tudi veliko priložnosti za sproščenjo druženje, sprehode in počitek.

Hkrati s programom za odrasle je potekal tudi poseben program za otroke v sklopu katerega so bile prirpravljene različne duhovne in družabne dejavnosti ter pogovori in druženje.

Izraženi pozitivni vtisi in mnenja udeležencev pričajo o tem, da je dogodek dosegel svoj namen, hkrati pa organizatorjem dajejo spodbudo za organizacijio podobnih srečanj v prihodnosti.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu