MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Čajanki v Krškem

V četrtek, 23. marca 2023 je v Krškem spet zadišalo po čaju, piškotih in slastnem pecivu na čajanki z naslovom “El Roi” (Bog, ki vidi).

Udeleženke zbrane v tamkajšnji Krščanski adventistični cerkvi, so se prepustile trenutkom miru, hvaležnosti in radosti.

Duhovno sporočilo je temeljilo na 1. Mojzesovi knjigi 16, ki daje tolažbo in vliva živo upanje. Boga predstavlja kot tistega, ki vidi stiske in bolečine srca, hkrati pa ljubi, skrbi in zvesto izpolnjuje svoje obljube. Sporočilo je bilo podprto z dvema skladbama v izvedbi ženskega sestava, na voljo pa so bile tudi različne knjige s temo upanja, ki so jih obiskovalke lahko vzele kot darilo.

V soboto, 25. marca 2023, pa je v istih prostorih potekala prva čajanka namenjena dekletom. Ob naslovu “Čudovito ustvarjena” so dekleta premišljevala in se pogovarjala o tem, kako prenehati z ocenjevanjem same sebe po kriterijih in merilih, ki se širijo po spletu in jih nalaga modni svet ter se imeti rade takšne kot so. Sporočilo večera je bilo jasno: zavedanje, da je vsaka ustvarjena po Božji podobi, edinstvena, čudovita in ljubljena, je bistvo svobodnega in hvaležnega življenja ter zdrave samopdobe in sprejemanja same sebe.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu