MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Bogoslužje hvaležnosti v Mariboru

Ne zgodi se pogosto, da se leto konča v soboto in da sovpadata sedmi dan in zadnji dan leta. Zato sta cerkvi Živo upanje in Maribor 1 izkoristili soboto, 31. decembra 2022, za posebno bogoslužje hvaležnosti Bogu.

Na bogoslužju so nastopili otroci, ki so s svojimi glasovi in instrumenti (klavirjem, trobento, flavto in violino) ter družine in posamezniki, ki so v pesmi, glasbi in besedi dali slavo Bogu in se mu zahvalili za vse prejete blagoslove v letu 2022.

Pastor Zmago Godina pa je podal kratko duhovno misel o pomembnosti in prednostih hvaležnosti in navzoče povabil, da držo hvaležnosti kažejo vsak dan in ne le ob koncu leta ali ob posebnih priložnostih.

Po koncu bogoslužja so se navzoči še družili ob novoletnih sendvičih in pecivu, otroci pa so se veselili prejetih daril in družabnih iger, ki so se jih igrali v spodnjih prostorih cerkve na Aljaževi 19.

Bogoslužje hvaležnosti tako ni bilo le čudovita priložnost za zahvalo Bogu in krepitev vere vanj, ampak tudi za medgeneracijsko povezovanje ter izgradnjo skupnosti.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu