MENI
ZAPRI

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji.

Adventisti smo predani pomagati ljudem razumeti Sveto pismo ter najti svobodo in upanje v Jezusu.

Bogoslužje hvaležnosti v Ljubljani

V soboto, 24. decembra, je v ljubljanski adventistični cerkvi potekalo bogoslužje hvaležnosti s katerim so se navzoči želeli zahvaliti Bogu za njegovo vodstvo in blagoslove v letu, ki se izteka.

Program sta vodila Lara Godina in Gal Plevnik, za njegovo glasbeno vsebino pa so poleg skupnih pesmi poskrbeli Daniel Aleksin, sestav krajevne cerkve v Ljubljani, Neli, Sara in Filip Marin, učitelji v otroški sobotni šoli, Teja, Emanuel in Tomaž Plečko ter družini Godina in Marin. V uvodnem delu programa so Ula Bauer, Timofej Zagladkin in Lučka Godina Plečko iz Psalmov prebrali vabilo k čaščenju Boga.

Lučka Godina Plečko je predstavila še projekt “Uresniči željo” v katerem so mladi iz cerkve ob podpori ostalih vernikov in v sodelovanju z različnimi organizacijami za novo leto z darili razveselili različne posameznike, ki so se znašli v težkih socialnih in ekonomskih okoliščinah in jim tako uresničili željo po skromnih darilih.

Bogoslužju je sledilo še druženje ob prigrizku, pogovorih in družabnih igrah.

GALERIJA SLIK

Naše verovanje

Verovanje adventistov naj bi prežemalo celotno posameznikovo življenje. Temelji na Svetem pismu, ki daje prepričljivo sliko o Bogu. Vabljeni ste, da raziskujete, doživite in spoznavate Njega, ki želi izboljšati vsa področja vašega življenja.

Adventisti.si je uradna spletna stran Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji

crossmenu